Přidat odpověď
Ahoj holky!
prosím o radu.
Syn měl kdysi laryngitidu, celou noc se dusil, žádný štěkavý kašel nebyl, ráno byla potvrzena laryngitida, silný zánět průdušek a ptali se, zda nemá silné astma, že je nález hrozný (doktor v cizině). Dostal nějaké čípky, kdyby se zase dusil (a já nevím jaké) a antibiotika. Po týdnu měl absolutně čistý nález.
O rok později měl opět laryngitidu, ale druhý den měl průdušky čisté, tak dostal Erdomed.
Nyní – opět o rok později. V noci laryngitida, ráno jsme šli k doktorce, ta že průdušky jsou v pořádku, dostal Erdomed. Jenže se dusil, sípal + konečně jsme se dostali i ke štěkavému kašli (asi jako když má pes chrapot) i další noc, přes den stále ten kašel a teď už to bylo třetí noc. Celou noc jsem s ním vzhůru, v místnosti okno dokořán, seděl přede mnou zachumlaný, ale mám hrůzu z další noci.
Říkám si, že když píšou odvézt do nemocnice, že tam s nimi snad něco dělají?! Chci jít k doktorce, aby mu znovu zkontrolovala průdušky a mám chtít něco na zastavení toho záchvatu? Nevíte co to dávají za čípky?
Předchozí