Marti já mám doma dva bordeláře a to fakt šílené.Momentálně rozdrobili v obýváku rohlík tak,že by jsi tam mohla obalit řízky na zemi! Jsou velmi špatní jedlíci takže někdo mi asi bude říkat,že je nemám nechat s tím běhat,ale jsem ráda za každé sousto,které polknou. Ale pro mně je základem čisté podlahy a prach to,že se potom po podlaze přes den válejí hračky moc neovlivním,ale musejí se válet po čisté podlaze jde přece o děti!! Večer dám děti do vany sklidím hračky a vysaju koberec. Ráno pak vytírám obývák,chodbu,kuchyn atd. Nezabere moc času a musíš si najít systém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.