Asi to bude tryska na horkou páru. Do hrnku (nejlépe většího) dáš mlíko, asi do třetiny - víc ne, dle potřeby, vložíš pod trysku, která musí být ponořena v mlíku. Zapneš a kvedláš tím hrnečkem jemně, dokud se ti nevytvoří pěna, hodně nančančaná pěna. A máš mléko na kapučíno nebo na latte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.