Zkoušela jsem. Sebrala jsem smetanu z domácího mléka (měla jsem spotřebu asi 1,5 litru smetany na 200g másla). Tu jsem dala do mixéru na koktejly (lepší by byla odstředivka) a šlehala dokud se neudělali hrudky másla, vodu (podmáslí?, syrovátka?) jsem slila a máslo "proprala" pod vodou. Bylo dobré, ale bylo dost práce a málo másla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.