Mám pocit že to dr.dětská nechce ani zatím řešit. Jakoby to nechala na mě. Já se jí ptala na ty testy,když měl syn 1,5 a řekla to co jsem napsala. Ať to vypozoruji sama a uvidíme po 3 roce. Říkala že je to těžký ale prý je zbytečný testy dělat takhle brzo, že se to stále mění a také se jim kolikrát nedá věřit. Ke všemu má syn ,,schovaný,, žíly a nabrat krev je nad lidskou sílu. Máme zkušenosti, když jsme byli v nem. NEVÍTE O DOBRÉM DĚTSKÉM KOŽNÍ? JSEM Z JIŽNÍ MORAVY.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.