Přidat odpověď
jj, polívky "husťačky" (bramborová, gulášová, boršč...) - to může mít kastrol v lednici a ohřívat si porci dle uvážení, zajídat chlebem. Event. "jídla z jednoho hrnce" jako rizoto, buřtguláš, chilli con carne (mleté maso s fazolemi, dá se to jíst s chlebem, těstovinami, rýží i tortillami...). Pomazánky jsou taky docela dobrý (jestli je jí), já jsem je teda líná dělat :-( ale děti by si daly. Anebo by ho třeba bavilo dělat si tousty v toustovači (sendvičovači).
Různé upečené maso (hubený adolescent snese i bůček, sekanou) které se dá jíst i studené (anebo se k tomu naučí dělat brambory). No a nějaká ta domácí buchta (perník, makovec) vyjde levněji než kupovat loupáky a šátečky.
A pozvolna ho začít učit vařit. Studenou kuchyni (saláty, pomazánky) a pak i něco vařeného/pečeného...
Předchozí