Zarizujeme novou kuchyn. mame staricky plynovy sparak mora s plynovou troubou z roku raz dva. vsichni na plynovou troubu nadavaji ale ja na ni nedam dopustit ! Oproti elektricke mi pripada, ze upecene maso je mnohem chutnejsi a ne tak vysusene. Podarila se mi i babovka a vubec vsechny buchty - i kdyz tak casto nepecu. ale procitala jsem diskuze a recenze a vsichni od plynove trouby odrazuji. Ma nekdo take tak dobre zkusenosti s modernejsi troubou ? Asi byh sla zase do Mory...nebo doporucite neci jineho ? Jsme omezeni financemi, takze zadne technicke vymozenosti si asi nemuzeme dovolit....diky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.