Tohle mi domů nesmí! Je to hnus fialový!
Těžko se s tím pracuje, lehce se to odrolí a nikdy se to nevyrovná klasické bílkové polevě.
Zrovna v zimě bych fakt z toho, že někdo nechá v marketu stát paletu s vajíčky na sluníčku ve 30°C nebála
A taky jsem ještě neslyšela o tom, že by nějaký perníkář byl bit za to, že z jeho perníčků měl někdo salmonelu, protože toho cukru, kolik v tom je... myslím, že salmonela moc nemá šanci
Kažodpádně ještě jsem fakt neviděla a neslyšela o salmonele z perníčkové polevy.
Jinak dávám na buchtu polevu rumovou - což je cukr, rum, citronová šťáva a vlažná voda a ztuhne taky, ale rozhodně ne tak jako poleva z bílku. TAkže budeš-li perníčky skládat na sebe, za sebe nevěřím skoro, že by ty ozdoby neutrpěly
Ty od Ötkera jsou fakt na prd - zkusili jsme to jeden rok a opravdu na větší zdobení je to propadák