Podle mě je v podstatě jedno, jaký recept, jen pár má vyloženě jinou chuť - např.perníčky Ikea jsou hodně ostré,kořeněné. Co bych ale radila je: 1.nechat opravdu aspoň den, dva odležet těsto 2.dělat je tenké 3.nepéct déle, než 6 minut - pokud je děláš déle, ztvrdnou, a pak je v lednu louskáš. Čím kratší dobu,tím lépe, pak je můžeš jíst hned.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.