Tak já mám holky docela velké (14 a 23) a dodnes se klidně jdu do koupelny sprchobat nahá, nebo tatínek se svlékne v koupelně a vzpomene si, že mi chtěl něco říct a přijde do kuchyně....
Mimochodem to je u něho naprosto běžné, starší dcera to kdysi nazvala koupelnovým striptýzem. Muž přijde do kuchyně v ponožkách, trenclích a košili. Něco se zeptá - odejde - přijde bez košile - něco mi řekne - odejde - přijde bez jedné ponožky - něco mi dá - odejde - přijde jen v trenclích - na něco se zeptá - odejde...... Končí to tím, že přijde v pyžamu a popřeje dobrou noc
. Ale je to dost srandovní... Na jeho obhajobu musím říct, že máme oba velmi nepravidelnou prac. dobu, jsou dny, kdy se vidíme pár minut a pro logistiku domácnosti je třeba - když tu chvíli máme - leccos ujasnit, zvláště, když byly holky malé....
Simča
PS.: své rodiče jsem nikdy nahé neviděla a moje maminka mi dodnes vyčítá, že nás děti běžně nahé vidí a tvrdí mi, že velmi včasný počátek sex. života starší dcery byl určitě podpořen tím, že běžně viděla nahé mužské tělo....