já jsem o té naší podpisové buzeraci psala už několikrát. Pro každý předmět platí jiná pravidla, která jsou rodiče povinni dodržovat, protože souhlasili se šk. řádem. Ale zkrácené vyučování se jaksi neoznamuje, tedy ne vždycky a už vůbec se nekontroluje jejich podepsání. Loni mi volal syn, že jeho sestra visí hlavou dolů na zábradlí před školou, jestli ji má vzít domů. Smála jsem se mu, že nepozná vlastní sestru, protože té končí vyučování až za půl hodiny. Smála jsem se, dokud mi ji nedal k telefonu. Paní učitelka na angličtinu byla nemocná, tak je pustili o hodinu dřív (2.třída). V deníčku ani v žk ani čárka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.