Rugísku:
Napřed si umís šama v sobě ujasnit, co je on žzač.
Dokud mu budeš pořád ještě věřit, omlouvat ho megerou a doufat, že se k sobě vrátíte a bude to idylka jako první měsíc, tak se nikam moc nedostaneš.
Spát s holkou bez ochrany, vtipkovat o těhotenství a pak ji poslat ve 30ti na potrat = HAJZL
"Řekl mi, že se k tomu samozřejmě hlásí, ikdyž podle něj by to 99% chlapů neudělalo, a že mě v tom nenechá..."
= HAJZL A MANIPULÁTOR!
Máš mu být vděčná, že bude platit alimenty???
Jasně že je bude platit- soud mu je přiklepne!
Bych chtěla vidět těch 99% chlapů, kteří by se z toho po půlročním vztahu dokázali vyvlíknout (když mají normální rodinu a nemůžou si tak hrát na bezdomovce bez příjmu)
"Nebo jestli si to dítě nechám sama, tak mě bude samozřejmě finančně pomáhat, ale to dítě nechce v životě vidět!" = HAJZL
Nechce nést zodpovědnost za svoje činy, nechce své vlastní dítě, vydírá.
Dítě vědomě vyráběl! nechce ho v životě vidět? Ale tebe by rád vídal dál- a rád s tebou spal dál- co?
"Nechápu, jak někdo může takhle během dvou dnů měnit svoje názory a rozhodnutí."
Komentář: on svoje názory nezměnil. On celou dobu chtěl tebe i manželku a nechtěl nic měnit ani se rozvádět.
Ten, kdo by měl změnit své názory jsi ty-
měla by sis rozmýšlet ne to, jestli tohohle chlapa chceš-
ale to, jestli chceš (někdy v životě) dítě - a podle toho se zařídit-
pokud si myslíš, že dítě v životě někdy chtít budeš, tak neriskuj potratem ve 30- a nech si tohle.
Z dotyčného vytáhni co největší alimenty - abys dokázala přežít mateřskou-
a pak dítěti najdi lepšího otce-
a ne takovéhleho SRÁČE!
Jasně že ve 30ti najdeš- i s dítětem (možná snáz než bez dítěte) a jasně že tu školu zvládneš i s mimčem ! (zvládly to jiné a podstatně mladší)
Přijdu o kariéru, nedokončím státnice na VŠ. Zároveň si ale nedokážu představit, ža půjdu ve 30ti na potrat. Budu moc ráda za Váš zkušený názor a radu. Děkuji