| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Počítám, ale jsou to mrňata. Kdyby mi nějaký zmizelo, volala bych ihned policii - ta zdejší je vyhlášená - má i antifanklub na facebooku - byli by na místě za 2 minuty i s neprůstřelnýma vestama a v plnym počtu. Místní si z nich dělaj srandu, přes obec si nikdo netroufne jet víc jak padesát, páč denně měří aspoň dvě hodiny a jsou schopný dát člověku za rychlost i pouta, maj na krku nějaký nepřimeřený zásahy - např. zatčení spolujezdce za to, že nadejchal - ačkoli neřídil, ale na druhou stranu jsou schopný okamžitě přijet a odvézt babču, která uklouzla na chodníku, do nemocnice. Žádnej důvod jim nepřijde malichernej. Jednou nám do školy dovezli dítě, který omylem vystoupilo o zastávku dřív z trolejbusu a nevědělo, kde je.
Jinak teda nutim děti, aby se v trolejbuse držely po kupě, nastupuju poslední, vystupuju poslední... nejvíc si samozřejmě hlídám neslyšící dítě, páč to by se s nikym cizim nedomluvilo, navíc špatně chodí a potřebuje pomoct do schodů a ze schodů.
Infark bych asi měla v těch dvou minutách mezi tim, co bych to zjistila a tim, kdy by dorazila ta policie ~8~

Jednou se mi stalo, že mi zmizlo dítě z družiny - nechápala jsem jak, boty mělo v šatně... lítala jsem před školu a zpátky (aby nebyly bez dozoru ostatní děti, páč jiná dospělá osoba v dosahu nebyla), přemejšlela, kam se mu mohlo zachtít vyrazit, páč šlo náhodou o dítko s mentální retardací - pěkně jsem se zapotila... a pak jsem zjistila, že se mi schovalo přímo ve družině do police s hračkama a bralo to jako hru ~:( Což teda vysvětluje, proč jsem si nevšimla, že odchází, že...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.