| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To moc děkuju, mám zatím jen jednoho vnoučka a mám ho moc ráda. Tu knížku si určitě seženu, i kdyby někdo další dg. nepotvrdil. Já vlastně nechápala ani pořádně co je oční kontakt, komunikace atd. Takže když si malej hrozně moc rád hraje na schovku a na honěnou, to je oblíbená hra, to mu nemůžu udělat aspoň půl hoďky se nehonit a neschovávat. Utíká se schovat k někomu "jako" do domečku a očička mu úplně svítí, jak je napnutej odkud kdo na něj bafne. Teď zjistil, že když svítí sluníčko, vidí stín nebo odraz v knihovně nebo na koberci. A má děsnou radost z toho že seskočí a bafne jako první. I když beze slov. Vylítne s tím jeho jéééé. A maže zpátky. To je komunikace i když nemluví? Už jsem se zařekla, že tomu nechám volný průběh, uvidíme jestli se to nějak prohloubí, nebo nějak jinak vyvrbí. Ale stejně jsem to zas nevydržela, :-)zeptala se v lékarně, jestli hvězdíci mají něco do sebe(omega 3) a jestli mu neublíží, Ujistili mě, že když nepomohou, ani neublíží. Tak ode dneška bude baštit zobání. :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.