Jsou-li černí, takoví ti mouční, tak pomáhá jediné. Vše napadené vyhodit, vše v čem to bylo uložené pořádně vyčistit, nakoupit těsnící kořenky, vše nové nechávat min. 24 hodin promrazit a skladovat vše v uzavřených nádobách - buď takové ty kli-klak a nebo do skla na závit. Jinak police vystříkat či očistit Savem. U mě to pomohlo 100%. Teď jsem vyhlásila boj nezvaným mrchám, které jsou tu a tam v záhybech okrajů mouky a milují sladké, takže rády lezou do krabic k mňamkám... Už jsem kvůli nim obrátila komoru nahruby, vyhodila jsem, co jsem mohla a po výplatě se chystám nakoupit další kli-klak a na závit valibuky /nádoby.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.