Přidat odpověď
Tak nějak si to myslím i já - rozchodit to, když na mě jde žárlivost a blbý kecy, ono se časem snad obnoví i silnější komunikace mezi Tebou a mužem. Hlavně ho nedeptat blbýma kecama. Já si nemyslím, že je doba na to, abychom chlapům zakazovali stýkat se s jinýma ženskýma, proč by měl být hned bezcharakterní blbec, holt jí měl asi rád a nechce jí úplně odepsat ze života, třeba mu ničím neublížila, jeho ale srdce zřejmě táhne za manželkou a to je dobře. Z toho bych těžila, i když je těžké se smířít s tím, že teď je třeba s ní na kafi. To se musí rozchodit (rozjezdit na kole, prostě nesedět v křesle a nepitvat to dokola v sobě furt). nevyčítat a usmívat se nebo být i smutná, kdyý to jinak nejde, ale nevyčítat či nehysterčit. Já ze zakladelky tématu cítím, že ona mu věří, že s tou exmilenkou je jen kamarád, jinak by měla podežření a byla hysterická asi. nevím, jak to napsat, mám podobnou zkušenost, ale partner se stýká s bývalkou, se kterou mají dítě, nevídá jen to dítě, ale vždy i jí, těžce jsem to nesla, ale nemůžu mu zakazovat stýkat se s dítetem, a když to tak mají nastavěný, že se stýkaj všichni, tak s tím nic nenadělám. leda bych odešla od něj, ale proč, když nám je spolu fajn. Mně s ní ale nepodvedl, měli to ukončený dlouho předtím, než jsme se dali dohromady. Neřeším, jestli spolu spí, nějak mu věřím, a když jsou společně, tak mám vždycky docela dobrej program a všechno se mi líp snáší, resp. čím dál víc to neřeším a dokážu se s ním o všem bavit.
Předchozí