| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak nějak si to myslím i já - rozchodit to, když na mě jde žárlivost a blbý kecy, ono se časem snad obnoví i silnější komunikace mezi Tebou a mužem. Hlavně ho nedeptat blbýma kecama. Já si nemyslím, že je doba na to, abychom chlapům zakazovali stýkat se s jinýma ženskýma, proč by měl být hned bezcharakterní blbec, holt jí měl asi rád a nechce jí úplně odepsat ze života, třeba mu ničím neublížila, jeho ale srdce zřejmě táhne za manželkou a to je dobře. Z toho bych těžila, i když je těžké se smířít s tím, že teď je třeba s ní na kafi. To se musí rozchodit (rozjezdit na kole, prostě nesedět v křesle a nepitvat to dokola v sobě furt). nevyčítat a usmívat se nebo být i smutná, kdyý to jinak nejde, ale nevyčítat či nehysterčit. Já ze zakladelky tématu cítím, že ona mu věří, že s tou exmilenkou je jen kamarád, jinak by měla podežření a byla hysterická asi. nevím, jak to napsat, mám podobnou zkušenost, ale partner se stýká s bývalkou, se kterou mají dítě, nevídá jen to dítě, ale vždy i jí, těžce jsem to nesla, ale nemůžu mu zakazovat stýkat se s dítetem, a když to tak mají nastavěný, že se stýkaj všichni, tak s tím nic nenadělám. leda bych odešla od něj, ale proč, když nám je spolu fajn. Mně s ní ale nepodvedl, měli to ukončený dlouho předtím, než jsme se dali dohromady. Neřeším, jestli spolu spí, nějak mu věřím, a když jsou společně, tak mám vždycky docela dobrej program a všechno se mi líp snáší, resp. čím dál víc to neřeším a dokážu se s ním o všem bavit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.