Jestli s ním chceš zůstat i po tom co provedl, nepátrej, neřeš a hlavně nevyčítej. Když tě to popadne vem kolo jeď se projet nebo začni něco dělat. Hlavně odejdi jinam ať nemůžeš vyčítat. Ono to po čase vyšumí. Já to nedokázala a i když chtěl manžel zůstat s námi já ho vlastně tak znechutila, že chce odejít a pracuje na tom. Pak už není cesta zpět. A věř, že vím o čem mluvím. Já která nikdy nebyla za stíhačku a odsuzovala jsme je, se ze mě postupem stala nejen stíhačka, ale i docela slušná hysterka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.