Přidat odpověď
Já mám velmi dobré zkušenosti se značkou Brandt. Mám od nich myčku, pračku sušičku. Švagr mají troubu, indukčku, pračku, sušičku, myčku, tchýně má indukčku, troubu, myčku a kamarádka teď nově "bílou"!! indukčnu, troubu a odsávač. Nikdo neměl jedinou reklamaci za 6 let co mám já nejdéle myčku. Jsou teda machři na pračky, hlavně na vrchem plněné. V tomto jsou špička v evropě. Všichni co mají troubu a indukčku jsou z nich taky paf, hlavně z trouby. S mojí starou plynovou se můžu jít zahrabat. Stejně tam moje mamka s novou asi samsung či co má. Masíčko je z ni jedna báseň. Indukčka má fakt nízkou spotřebu. Pozor jak tu někdo zmiňoval nádobí - tak magnetem se zkouší spodek nádoby ne vevnitř - dno totiž může být z více materiálů. Jinak pozor, ceny na netu jsou mnohdy stejné nebo dokonce dražší než u kamených prodejců. Kamarádce, která naposled kupovala onen zmíněný set, dal prodejce ještě kromě slevy na set, další slevu a celkově ji to vyšlo o 6000 levněji než na netu! Díky čemuž měla odsávač vlastně zdarma. A to k tomu ještě poskytují záruční i pozáruční servis
Předchozí