| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

z vlastní zkušenosti - dneska je trh tak nasycený - každý spotřebič má o trošku jiné funkce, o trošku jiné výhody a zase malinko jiné nevýhody..... to se fakt nedá najít ideální kus/značka/set.... Taky jsem docela detailista a přišla jsem na to že průsečíku všech svých kritérií se nejspíš nikdy nedoberu. Takže si zvolím jedno hlavní kritérium které je pro mě skutečně důležité (třeba způsob ovládání apod.) a pak už jen postupuju systémem "líbí/nelíbí" x "můžu/nemůžu si to dovolit" a "mají/nemají to dostupné". A hlavně - jak už jednou výběr udělám, je to konečná a šlus, už se nezabývám tím co bych mohla mít kdybych..... Protože to co vyberu dnes může být pozítří ve slevě nebo naopak zdražené, případně uvedou na trh něco co by se mi líbilo ještě kousíček víc..... to by se z toho jeden vycukal.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.