Dneska jsem si dovezla domů oooooobrovskou cuketu a přemejšlim, co s ní. Jsem sváteční kuchařka a nemám troubu. Napadlo mě, že část nakrájim na kostičky a vrazim do mrazáku a budu průběžně používat do polívek. Co s tim zbytkem? Obalit a osmažit? Cuketový "bramboráky"? Podusit na pánvi? Fakt nevim, s cuketou jsem nikdy neměla čest a ta mrcha mi zabírá půlku lednice. Ještě dodatek - mám tady ještě 10kg brambor, tak bych se jich taky ráda zbavila. (Jo, na netu je receptů dost, ale nějak mě nic moc neláká).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.