Právě jsem si přečetla na Novinkách a utvrdilo mě to, že tampon opravdu ne, ale co mi vyrazilo dech je ta věta v nadpisu. Prosím přítomné lékaře o vysvětlení a pokud víte i jak se liší příznaky s tamponem a bez tamponu. Lízo, kili, vlad. a další , prosím.
Patnáctiletá Paige Roffeyová málem zemřela kvůli typické ženské hygienické potřebě - tampónu. Pouhé čtyři hodiny poté, co si jej zavedla, dostala otravu krve. Způsobil to takzvaný toxický šok - mimořádně vzácné, životu nebezpečné onemocnění.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.