kvašení už se nezbavíte, to je nevratné. V moštu už probíhá přeměna cukru na alkohol.
Můžete vyrobit: -cider (to není kalvados, má tak 6% alkoholu a když se vám povede, tak je skvělý) -jablečný ocet (taktéž skvělý a zdravý) -kalvados (pálenka, ale pravý kalvados ještě několik let zraje) -vypít, je to vpodstatě burčák
Jednou jsem zkusil z mírně nakvašeného moštu udělat jablečný sirup, nestálo to za nic. Kvůlu pachuti jsem ho nakone vylil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.