Mám AEG s tím tepelným čerpadlem - suším tam hrubé plínky z bambusu a konopí (moderní látkovky) pro trojčata -takže denně fakt plna našlapaná pračka - mám usušeno tak za dvě a půl max. 3 hodiny. Sušilo to dýl a zůstávalo vlhké, když jsem denně nečistila filtr (jak nahoře ve dvířkách tak dole) - mimochodem taky to mám dole v těch dvířkách vlhké až mokré občas ten prach. Vše je teplé - chce to vytáhnout a nechat tak minutu dvě vydýchnout někde přehozené a je to suché. Když se to naháže na hromadu tak ty věci tou horkostí prostě zmokrají a navlhnou. Suším vše na program extra silná bavlna - nastaveno je to tuším na 2hodiny a 21minut - zkrátí nebo prodlouží si to podle vlhkosti prádla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.