Jasně, normální kvalitní čokoláda na vaření obsahuje spoustu tuku. Další stužený se tam přidává v cukrářství jen proto, aby to šlo líp rozetřít, dalo se s tím dělat dýl (hořká čokoláda celkem rychle tuhne), dalo se to líp krájet a případně se to i pak víc lesklo. U vylévání formiček extra tuk není většinou potřeba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.