Jsem vdaná rok a půl, před tím jsme spolu žili 3 roky. Rozumíme si, můj manžel je pro mě zároveň nejlepší kamarád. Může to znít jako klišé, ale tak to prostě mám. Když o tom tak přemýšlím, je to pro mě i nejlepší "kamarádka"
. V poslední době si k nám domů navykla chodit známá, navykla - jako že je u nás každý večer kromě víkendu, cca 3-4 hodiny. Chodí ale spíš za ním, než za námi oběma. No a už se k tomu dostávám... Mám pocit, že mi muže bere - že si ho zabírá jen pro sebe, třeba si se mnou přestane povídat, když má ji. Já vím, absurdní pocit. Ale prostě tam s nimi sedím, oni si povídají, a já se cítím být tak trochu mimo - i když mluví o tématech, ke kterým bych mohla i já něco říct. Ale při konverzaci se dívají jen na sebe, mám pocit, že jsem neviditelná. Je to divnej pocit. Přitom, ona má přítele (je pracovně hodně vytížený) a klape jim to. . Ta holčina nic zlýho neudělala, jinak je docela fajn, mohla by k nám ale chodit míň, chtěla bych jednou přijet domů z práce a nenajít ji tam. Manželovi jsem nic neřekla, nejspíš by to smetl ze stolu s tím, že mám bujnou fantazii. Jsem asi hrozně žárlivá, od tý doby, co jsem těhotná (26tt) je to ještě horší. OOu, je to hrozně dlouhý, snad to nevadí. Potřebovala jsem se vykecat.