A zrovna tak může být můj názor, že by se doma rodit nemělo, nebo že na rizikové sporty by se nemělo stahovat běžné zdravotní pojištění (freeride), a je potřeba se připojistit.
A i kdyby to celý svět dělal B, nemůžeš mi apriory upřít touhu prosadit řešení podle C, protože dle názoru tebe/většiny je jen B správně - to je to co jsem chtěl vyjádřit.
Já myslím, že je dost zřejmé proč někdo ten zákon tak vymyslel(ochrana dítěte), jestli je to správné, nechť každý posoudí a polemizuje sám - a nevnucuje za každou cenu ten svůj názor ostatním jako jediný správný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.