| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem se na to dívala. Dle mého televize a reklamy všude kolem ovlivňují děti hodně. Ale nemyslím si, že je to jen o tom, že se děti dívají na televizi večer ve svém pokoji. I přes den je spousta dětských kanálů, kde jsou různé hanah montany a já nevím, co ještě pro dejme tomu školáky, kde se ty děti chovají jako dospělí, oblékají se vyzývavě atd. Vadí mi i, že třeba na českých tv stanicích jsou mezi dětskými pořady nebo bezprostředně po jejich skončení reklamy na filmy, které mají běžet večer a i v těch ukázkách je plno nevhodných momentů (většinou jsou to ukázky z krimi seriálů, z trilerů apod.). Nebo hodně takových jakoby sexy momentů bývá v klipech. Mám rád hudební stanice kvůli klipům, ale to je taky samý vyzývavý tanec, zadky, stehna atd. Takže kvůli dětem se už ani na to nedívám. A dost mi to vadí. Nejradši mám teď v tomto směru JimJam ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.