Přidat odpověď
No, ony mi chyběly před pár lety, kdy jsem to pak začala užívat. Teď popravdě nevím, snažím se jíst zdravě a pestře, ale kvůli reakcím nemohu vše. Něco jím i přes ty reakce - třeba ryby, ačkoliv mi po nich rozhodně není dobře. Jím je tak 2x - 4x měsíčně. Jinak luštěniny mi moc nechutnají, ale kvůli pestrosti stravy se je taky snažím jíst - aspoň jednou za 2 týdny. Zvýšila jsem oproti minulým létům i přísun masa. Jinak svědění mívám po jablkách, rajčatech, ředkvích, celeru, jahodách, rybízu, tropickém ovoci veškerém, občas po paprice; po peckovinách (švestky, meruňky) a hroznovém víně mám průjmy a křeče,; reakce mám i na cibuli a hodně silné na česnek. Přesto se snažím většinu z toho aspoň občas sníst - právě kvůli potřebným látkám...
Předchozí