Tak jsem si schválně znovu otevřela svou diplomku a psala jsem ji téměř celou v trpném rodě :) Množné číslo jsem používala ve formulacích typu "porovnáme-li" atd. když si tot ak vezmu, tak si nedovedu představit psát práci v 1.os. jednotného čísla - bylo by to samé já ;) Ten trpný rod mi přijde jako dobrý kompromis :) Jinak trvám na tom, že diplomka a článek je o něčem jiném, diplomku jsem měla fakt na vysoké úrovni ale pro článek se musela argumentace ještě lehce upravit a "zfaktičnit"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.