| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Byla jsem na svatbe a normalne se tam opil 9lety kluk. Vzdycky nekde nasel zbytek piva, vodky s Redbullem nebo Colu s rumem a dozahl to.
Kdyz jsem to rikala jeho otci, neveril mi, ze pry synek je dobry herec a neudelal by to. Kdyz uz dite skoro nemohlo chodit (na vlastni oci jsem videla, jak vypil celou velkou Plzen na ex - a nepoblil se! a zbytek Tullamorky), tak mu otec rekl, at uz prestane hrat tu opilost, ze je to trapny a at jde spat. Strasne se smal, kdyz dite lezlo v penzionu po 4 po schodech do pokoje a byl velice spokojen, jak ma doma dobryho herce a ze z nej jednou neco bude...

Dodatek: Co vim, dite ani neblilo a ani mu nebylo druhej den spatne. Nechapu. (Ze by bylo zvykly?...)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.