Čas mi to nežere, sázím a sklízím při kojení jednou rukou, tj. ve stejné době, jako čtu novinky na Rodině... Jedno jako druhé. V práci jsem sázela, když jsem si potřebovala odpočinout od práce, a doma jsem tehdy net neměla, takže takyy v pohodě.
Myslím, že i v práci mi to zabralo míň času, než někomu jinému hraní Solitairu nebo chatování nebo facebook (ani jedno nedělám).
Každý podle mě v dnešní době potřebuje nějakou počítačovou úchylku- žrouta času. Takže otázka do diskuse by podle mě měla znít spíš: Co Vám na netu žere nejvíc času?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.