| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemyslím si, že bys od dr. musela dostat léky, které by z tebe udělaly živoucí mrtvolu. Švagrová měla veliké problémy v práci, doma pak rodina - běžné starosti ale pro ni v tu chvíli díky nervům pochroumaným - nezvladatelné. Dostala antidepresiva a byla v pohodě ... nebyla živoucí mrtvola jen ji to tak přestalo štvát,víc se usmívala, byla přesvědčená, že bude líp ... a je líp. Problémy ustaly ona začla pomalu léky vysazovat, už je bez nic - ji to teda zaručeně pomohlo.
Držím palce, určitě to vyzkoušej. Na antidepresivech je tolik lidí, že jsem zírala!
(p.s. já se svým šíleným strachem o manžela - věčně se bojím aby se nanaboural, do toho jsem šíleně žárlivá, a do toho mám roční trojčata a čtyřleťáka si myslím,že ty antidepresiva taky určitě někdy brzo vyzkouším protože mi určitě taky lupne v bedně)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.