separačku používat můžeš .. ale nemusíš. Jako tak to řeknu, trochu to práci ušetří s přepíráním plínky, ale zas na druhou stranu něco to taky stojí takže já to používala hodně málo. Ono novošci většinou (nebo alespon mi ) kakali fakt řídce takže to šlo krásně spláchnout, trochu jsem to zamydlila žlučovým mýdlem a mrskla do pračky - práce na pár sekud ...
Jak se pak do toho dostaneš tak ti to nepříjde. Uplně v začátku si myslím, že bude fajn poskládat pár plenek na novorozenecký sklad a do toho vložku nebo ten bambusový čtverec, na to Imse kalhotky a bude to fajn ... časem uvidíš, třeba si ty vázačky zamiluješ a nějak to do těch kalhotek pak nacpeš (zapneš kalhotky a ty nohavičky tam porostě zastrkáš)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.