to je trochu něco jiného. tady byl novorozenec a nikdo nevěděl jestli jeho prvních pár hodin života nepřinese nějakou tragédii. mohl se napít plodové vody, mohl později zvracet, udusit se zvratky, mohl mít nedostatečne vyvinutý nějaký orgán..cokoli. pár dní v nemocnici mu neublíží. bylo by dobré, přestat chvíli dělat já já já a myslet na dítě. u ambulantního porodu jde matka domu. ano. ale má doma týden k dispozici vyškolenou zdravotnici a pečovatelku v jedné osobě. která jí vaří, stará se o ni a o dítě a je připravena při problému posoudit jestli je nutný lékař či ne. například v holansku. vám by se to taky líbilo,že? to chápu. takové vymoženosti. a proč tam ano a tady ne? protože tam si platí pětkrát tak velké zdravotní pojištění. a to by se tady zase nikomu nechtělo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.