| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já takhle nastupvala před třemi roky a první rok jsem byla vysloveně nadšená i když jsem měla zápřah včetně dvou odpoledních vyučování a dojíždění 30 km pro děti do školky a do školy. Byla jsem nabitá tou změnou po mateřské, nadšená do práce...Přípravy mi tedy zabraly třeba čtyři hodiny denně, hodně jsem se snažila dělat věci na interaktivní tabuli a všechny materiály jsem si dělala sama, plus pracovní listy na běžnou výuku, protože neumím pracovat s klasickým pracovními sešity...Všecny přípravy po nocích, spát jsem chodila třeba ve dvě, vstávala jsem v šest....ale nějak se to zvládalo....

Druhý rok, i když odpadlo dojíždění, neměla jsem odpoledky a i ty přípravy už jsem mohla částečně kopírovat z prvního roku (jen částečně, druhý rok mi přibyly ročníky, měnila jsem počet hodin v jednom ročníku, takže jsem musela jinak rozkládat učivo), tak se najednou dostavila děsná únava, zmizelo nadšení, začala jsem vidět i ty věci kolem, rozdíly v přístupu žeditelky k různým lidem, pronikla jsem více do vnitřních záležitostí v pracovním kolektivu, přestala jsem stíhat svoje děti, přestala jsem zvládat ty ve škole (problémy s kázní), nastoupila deprese....Tak jsem po tom druhém roce skončila a jsem teď zase doma.

Přeci jen raději počkám, až budou moje děti samostatnější v tom odpoledním programu, protože na tři směny to nezvládám. A to jsem neměla plný úvazek, ale stejně v té škole byl člověk od rána do odpoledne každý den, pak odpoledne vlastní děti, v noci přípravy...vzdala jse to....a těším se, že se třeba jednou vrátím....i když teď nikam nespěchám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.