| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás začal už v pátek před tímto víkendem. Původně jsme byli domluvení až na čtvrtek 25. s tím, že kdyby bylo potřeba, dají nám dopředu vědět, že máme přijít už v pondělí 22, tak abychom si neplatili žádnou dovolenou. Nakonec nám všem ředitelka před týdnem zavolala, že začneme toho 22., tak jsem s tím počítala a říkala jsem si, že si udělám ještě hezký poslední víkend, zaplatila jsem si letenku do Paříže na pátek a v sobotu zpátky a ve čtvrtek večer mně ředitelka volala, abych přišla už v pátek. Tak jsem byla dost naštvaná, že jsem do té Paříže neodletěla.

No a v ten pátek jsme probírali samé hovadiny typu, kde budou stát popelnice.

Jinak máme přípravné dny letos delší, protože ve škole probíhala rekonstrukce a musíme to vše uklidit.

Normálně v přípravném týdnu chystá každý učitel svoji třídu, umývá nábytek, židličky, stoly, všechno čistíme, chystáme šatny, skříňky atd.

A rozhodně je to všude jinak, můj táta učitel ani na přípravný týden nemusí, protože není třídní, učí jinde než já, jde jen den před zahájením školy na poradu. Moje kamarádka učitelka má přípravný týden teď od pondělí do pátku a pak bude do 1. září doma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.