Ne neměla, ale vždy byly znaky, že něco není v pořádku, a tak jsem okamžitě vytáhla a bez problému. Za den jsem dala znovu a dobrý. Nejspíš, když ten tampón byl takový...jakoby suchý (třeba na začátku nebo ke konci krvácení). Trochu mě bolela hlava, břicho, bylo mi divně a celkově tak unaveně a náběh na motáka. Když víš, že máš tampon a je ti jakkoliv "jinak", syndrom nepropukne, jen kdybys tyto signály ignorovala. Stane se to tak dvakrát do roka. A tampóny používám fakt hodně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.