Přidat odpověď
trošku OT, ale reaguji na volání záchranky pánovi...nedávno jsem viděla kolem hl. nádraží v Brně motat se pána s kanylou v ruce, v nemocničním pyžamu a s identifikační páskou na ruce...vypadal opile, dezorientovaně, močil na zaparkovaný auta...nevěděla jsem kam přesně zavolat, tak jsem to vzala zkratkou a vytočila 112..zvonilo to skoro minutu, než to někdo zvedl, popsala jsem situaci, další skoro minutu ticho a pak, "přepojím vás na záchranku"...další dlouhý zvonění, znovu sáhodlouhej popis situace a lokace...dispečer: "jste schopná ho zadržet?" já: "ne, je dvakrát těžší a asi opilý." dispečer: "myslíte, že s váma počká dobrovolně?" šla jsem se pána zeptat, jestli je mu dobře, jestli nepotřebuje pomoc, že mám na telefonu záchranku, hned by přijeli...zeptal se jestli mám cigáro a po mé negativní odpovědi mě poslal do háje...dispečer: "tak to nechte být. on s váma čekat nebude a než bysme tam dojeli, kde ho pak budeme hledat. nějak to dopadne..." vůz neposlali...prostě to nechali jen tak....dodneška je mi z toho zle a mám pocit, že su asi debil, že sem vůbec někoho po telefonu obtěžovala s asi opilým chlápkem, co zdrhnul z nemocnice...
ale budu obtěžovat zas, až potkám podobnej případ...
Předchozí