Přidat odpověď
jedno jsem se úplně vážně dostala do si´tulace, kdy jsem to i sama schytala. ale nejednalo se o dítě, ale o bitou ženu.chlap do ní hlava nehlava mlátil a kopal.skoro celou ji vysvlékl. byl ponapilý. můj exmuž, se tehdy zachoval jako srab.když jsem mu řekla, pojd, musíme jí pomoct, otočil se a odešel domů. ten vůl mě tam nechal jít samotnou. nejdřív jsem dostala co se do mě vešlo.potom jsem se tak navztekala, že dostal on. a potom nastalo vyjednávání.vrátil jí oblečení , klíče a potom jsem se zeptala té paní,jestli mám zavoloat policii. chtěla. tak jsme zavolali. chlap utekl. dala jsem paní číslo, kdyby potřebovala někdy nějaké svědectví, nebo pomoc.schovat se u mě doma, nebo tak.nekončilo to tím večerem. po krátké době se mi ozvala, že hledá podnájem. sehnala jsem jí ho u nás v domě.pomoc už nechtěla,ale jednou jsem jí viděla přelézat balkon v druhém patře na balkon sousedky, když byl u nich zase den.šla jsem za ní a řekla, že už je ok. druhý den byl byt prázdný. často na ní myslím..zažila jsem týrání od partnera. a zažila jsem i pomoc lidí. každý by se měl koukat kolem sebe s otevřenýma očima a nestát jen tak.
Předchozí