| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tohle je zajímavá diskuse, mám bohužel hodně osobní zkušenosti z dětství a nedávno obnovené na dovolené... moje máma nás děti v dětství podle současných měřítek týrala, musím říct že slovní týrání je ještě mnohem horší fyzické, nejhorší je že ona vlastně ani dnes neuznává že by to bylo týrání, přijde jí to normální výchova, ...vždyť přece ani nedostala na zadek ~Rv
jak tu psala Achje o té mladé mamince co potichu sprostě nadávala dceři, tak to na nás doma praktikovali běžně, myslím že dodneška jsem se s tím uplně nevypořádala (nemáte tip na dobrého psychoterapeuta v Praze? :-) )

jinak týrání dětí je hnus, co víc dodat,.. na ulici těžko soudit, zda to bylo opravdu v afektu přes míru a po varování, nebo běžná situace, podle toho jak to Tragika popisuje, mě to přijde přes míru hodně, a pokud dítě bily obě asi bych se jich zeptala jestli nechtějí s tím bitím ještě pomoc, aby měly ještě větší přesilu :-© jinak jsem strašpitel, ale když vidím podobnou situaci tak se ozvu s nějakou hláškou, nedokážu odejít a přemýšlet jestli to dítě bili dál,... ale to slovní nadávání mi snad připadá ještě horší ~n~~Rv~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.