Já taky ne, proto nemohu posoudit to, co viděla Tragika - ač připouštím objektivitu.
Ale osobně jsem chodila do sportovní třídy. Odsud i od jedné kamarádky vím co je - ne psychické týrání - ale ono vlastně je - taková ta vybičovaná rodičovská ctižádost. Takže tuším, o čem píšeš. Nevím, co jizvy nechá větší.
Mně se to špatně posuzuje. Fakt. Neznám vlastně ani jedno, krom pár let lehce psycho manželství.
Ale ani jedno nikomu nepřeju. Jen, když u té situace přímo nejsem, blbě se mi hodnotí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.