| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky nevím, jak bych reagovala, i když jsem se už jednou pohádala, protože moje děti se začaly vkládat do situace a křičely na cizí paní, ať okamžitě přestane mlátit dítě.

Nikdy jsem děti ani neplácla, ale dnes jsem se neovládla opačným směrem, což taky není dobře – začala jsem se chechtat.

Vyzvala jsem děti (úplně normálním, možná spíš laskavým tónem), ať se před obchodem vezmou za ruce, že budeme přecházet. Jedna se rozbrečela, že sestře ruku nedá, druhá začala samo taky brečet – bo jí sestra nechtěla dát ruku.

Postupně jsem je dostala (částečně donesla) k autu, ječely furt dál, slzy jako hrachy se koulely a pomalu to začalo vypadat na hysterák roku. Podotýkám, že si nevzpomínám, že by někdy ztropily podobně šílenou scénu, navíc kvůli naprosté absurditě.

Vyjednávala jsem s nasazením Kissingera, ať vlezou do auta, přestanou ječet, že už nemusejí jít za ruku, že už nemusejí jít vůbec...ale bylo to na houby, dámy mlely pořád dokola: "Ona mi nechce dát ruuuukuuuuu." "Nedááááám, uááááá."

Nakonec mi ruply nervy a začala jsem se chechtat jako blázen. ~d~
Na houby, protože pro děti se jednalo o záležitost nejvyšší priority ~f~ a samozřejmě jsem to smíchem nevyřešila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.