| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Simčo no je tam s nima sama má jich přece asi o Třicet míňnež vy~;). Když omarodí nevím jsem doteď žila v představě, že pedagog nemarodí pokud neumírá ~;). Jinak unás mají školu a budovu intru v jednom tak prostě sedí ve škole, ale normální mi to nepřijde a s tím marodění no fakt nevím, ale jet tam pokaždé když se jim holka nelíbí a bolí ji hlava na to fakt nemám ani finančně a ani časově, vlakem je to cca 4 hodiny a autem minimálně 3. Já když jsem byla na intru normálně jsme tam i marodily, do školy jsme šli podle rozvrhu prostě vždy tam někdo byl ráno po a v noci sám odpoledně min 2, ale to bylo za totáče. A vychovatel je fakt důležitý protože když to nefunguje na intru může to být větší prů..r než když to nefunguje ve škole

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.