| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ivo - já tedy ty noční dělám - po pravdě řečeno JEN kvůli tomu, že mi tím trochu stoupne plat. Nevím, jak to mají jinde, u nás je to tak, že jedu denní třeba 15 - 22, na to navazuje noční 22 - 6 a na to opět denní třeba 6 - 11. Takže jsem v práci od 15 do 11 dalšího dne. Do 20 večer je tam se mnou kolegyně a pak jsem sama....
Dělám na tomto intru 5 let (teď budu začínat 6. školní rok) a už jsem tam zažila několik pokusů o sebevraždu (i když většinou to byly vyloženě demonstrativní sebevraždy a naštěstí se žádná nepovedla, ale co to udělá s psychikou člověka, ktarý má ty "děti" na starost, to si nepřejte vědět....). Taky několik případů oplství, kdy vám dítě bl..e a se..e. O případném hulvátství dětí a často i rodičů nemluvě.
A nemysli si, že na těch nočních jsme placeni tabulkově. Nebo že máme nějaký "noční příplatek".... Cha cha cha - naopak.... V noci děti spí, takže to není přímá výchovná práce, tudíž máme plat asi 45 Kč/ hodinu.... Hmmmmm

Simča ~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.