Tak je asi spousta zaměstnání, kde by na psychickou (i fyzickou) regeneraci bylo potřeba více než čtyři týdny (nebo pět) dovolené. No tak alespoň nějaký bonus k té platové (podle mě) mizérii.
Jinak k tomu, ať si to jde každý zkusit - proč by měl? Já třeba vím, že bych učitelka u dětí byla hrozná, neměla bych na trpělivost (což je myslím jeden za zásadních předpokladů), ty budeš asi jinak stavěná. Jinak učit mě baví, učím ale dospělé, a to ve velmi specializovaném oboru, takže vím, co obnáší příprava na "učení".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.