| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aachje, díky za tip, pozor, dávají to až zítra! Jinak, já se určitě budu dívat, už jsem shlédla Jima Morrisona (tam celkem nic nového, toho mám zmáklýho), Keitha Moona (to bylo pro mě nové a poučné, mám ráda the Who) a teď se určitě ráda podívám na Janis. Ano, taky si myslím, že si vrzla kde mohla, ale to nic nemění na tom, že byla skvěla a zajímavá zpěvačka. Konecknoců, v těchto časech tak žili mnozí jiní, třeba i ten Morirson nebo Moon nebyli o nic lepší. Mmch, já jsem si všimla, že v tom dokumentu vystupovala jedna dáma, co měla techtle mechtle s oběma zpěváky. Zřejmě něco jako profesionální fanynka~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.