Přidat odpověď
Můj manžel kouřil 40-50 denně. Já asi 10-15. Ze začátku jsme si kupovali pastilky nikotinové. Přestali jse vyrábět a jsou jen žvýkačky. Takže ty má můj manžel. Je mu jde o nikotin. Já jsem si pořídila elektronickou cigaretu, protože mě šlo nejvíce o ten dým. Ke kávě si zadýmit to je pro mně pohoda. Nejdříve jsem si do cigarety dávala nikotinovou náplň, později již dle chuti, vanilkovou, nebo bez příchutě. Koupila jsem si ji už je to 3 roky. Tehdy stála 2.990 Kč. Jednou za čas jsem si koupila náplň za 145 Kč. Má to akumulátor, takže ji musíš dávat dobíjet. Ale jsou tam 2 cigarety, tak jednu kouříš a druhou dáš dobít. Je tam jeden atomizér, ten se namontuje na cigaretu a na to náplň. Je to jako cigareta s filtrem.Ani ne po dvou letech atomizér odešel, dali mě nový, ale ten odešel velmi brzy a zatím jsem nový nekoupila. Přemýšlím, že to nestojí za to. Nyní kouřím jednu cigaretu k ranní kávě nebo čaji, jednu po obědě a jednu po večeři. Je to rituál. Venku na výletě nebo jinde nekouřím, ani nepociťuji touhu po nikotinu, jen po jídle jako opravdu klid a pohoda, zkrátka rituál. Můj si už nezapálil, ale u mě to toleruje.
Předchozí