Já srážím teplotu jen pomocí studené vody. Když má syn horečky, tak mu dám na čelo studený obklad, ponožky namočené ve studené vodě na nohy, ty zabalím ještě do ručníku a měním co dvacet minut. Většinou mu to setřepe teplotu tak o jeden stupeň, někdy o dva.
Jinak z babských rad - když nás bolí hlava, mažeme si spánky a čelo tygří mastí. Účinkuje to téměř vždy.
Taky když staršího syna bolelo břicho (mám to vyzkoušené i na sobě v dětství), namazala jsem mu ho alpou, většinou ho to trochu prohnalo a po bolesti břicha nebylo ani památky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.