| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Elííí - vzhledem k tomu, že rodinka byla nouzová alternativa mého vytouženého dějepisu, na který mě nevzali (už u písemných testů šlo přeevším o zeměpisné otázky a slepé mapy, až jsem se chvíli zamýšlela nad tím, jestli jsem si nespletla dveře ~:-D ), moc jsem se tím nechlubila, protože i tak už se mi většina přátel dodnes směje, že mám VŠ vaření a šití - na ten sex nikdo nepamatuje a na bičík už vůbec ne ~t~
A přítel ještě nedávno používal jako argument: "Někdo, kdo neumí přišít knoflík dle VŠ měřítek, mi tady nebude nic vykládat"
Opravdu to totiž dodnes neumím, měla jsem z ručních prací 3 s odřenýma ušima - od vyhazovu z fakulty mě zachránila částečně babička, která za mě dělala seminární - ruční - práce a částečně to, že jsem levák a paní inžinýrka přes šití selhala jako pedagog, neb nebyla s to levákovi vysvětlit, jak se co provozuje - pravda je, že u nových činností nemám problém být pravák či obouruč, ale přece se nenechám vykopnout ze školy za šití - dost na tom, že kamarádku vyrazili za piškotové těsto... ~e~ )

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.