Elííí - vzhledem k tomu, že rodinka byla nouzová alternativa mého vytouženého dějepisu, na který mě nevzali (už u písemných testů šlo přeevším o zeměpisné otázky a slepé mapy, až jsem se chvíli zamýšlela nad tím, jestli jsem si nespletla dveře
), moc jsem se tím nechlubila, protože i tak už se mi většina přátel dodnes směje, že mám VŠ vaření a šití - na ten sex nikdo nepamatuje a na bičík už vůbec ne
A přítel ještě nedávno používal jako argument: "Někdo, kdo neumí přišít knoflík dle VŠ měřítek, mi tady nebude nic vykládat"
Opravdu to totiž dodnes neumím, měla jsem z ručních prací 3 s odřenýma ušima - od vyhazovu z fakulty mě zachránila částečně babička, která za mě dělala seminární - ruční - práce a částečně to, že jsem levák a paní inžinýrka přes šití selhala jako pedagog, neb nebyla s to levákovi vysvětlit, jak se co provozuje - pravda je, že u nových činností nemám problém být pravák či obouruč, ale přece se nenechám vykopnout ze školy za šití - dost na tom, že kamarádku vyrazili za piškotové těsto...
)