| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Zuzano,

rozhodně v tom sami nejste.....mně teda hrozně moc pomohlo pročítat tady různé příspěvky - klidně staré i 2 roky, to je jedno, děcka byla, jsou a budou nemocná.....takže je to takové pořád platné - to, co tu holky psaly za zkušenosti nebo co pomohlo jim. Navíc každé dítě je prostě jiné, na každé "zabírá" něco jiného.

Kolegyně z práce měla neustále marodného staršího syna a to jezdili 2x za sezonu k moři, vozili mu odtam tu mořskou vodu, nějak ji tady uchovávali a stříkali mu do nosa - nebylo to nic platné, kluk marodil prostě pořád, byla z toho nešťastná....až poslední rok ve školce byl lepší. Navíc on byl říjnový, takže jak nastoupil, tak byl nemocný hned - po týdnu. V tomhle je - snad - lepší, když děcka začnou v tom září, že za to září, říjen mají aspoň trochu šanci si zvyknout.....

Jo, taky jsem si myslela v lednu, že super, podzim a půlku zimy jsme zvládli na výbornou a ono houby. Pro nás bylo nejhorší období od dubna, kdy každý měsíc měl atb. - včetně července, prostě 4x za sebou. Žádné užívání si teplého počasí, nic, zavření doma a pak pomaličku opět na procházky.....a potom týden ve školce - dva týdny doma - týden ve školce - tři týdny doma - týden ve školce - čtyři týdny doma - prostě k neuvěření, to pak opravdu člověk nevidí východisko, jak z toho ven. Navíc já už jsem tak z toho na palici, že jen co synek usne, tak ho chodím x-krát kontrolovat a sahat na něho, jestli není horký atd. - protože se nám už 3x stalo, že přes den byl normální, zdravý a v noci horký a budil se s horečkou - v nejlepším případě v noci z neděle na pondělí, takže v pondělí ráno nástup k dr. Tak člověk si připadá fakt už jak magor, musím to tak říct bohužel....

Paragrafy u nás si beru já, manžel je mistr a chodí do práce i ve svém volnu (dělá 12tky, ale chodí tam i když ho zavolají ve volnu), dokonce jsem byla v květnu skoro 2 týdny zadarmo, jenom aby se synek co nejvíc zotavil - a po týdnu ve školce skončil opět doma nemocný.....takže mě přešel veškerý elán a optimismus.....

Jo, a ty jeho nemoci jsme nechytili nikdo u nás v rodině - ani starší syn, ani já nebo manžel. My jsme pořád stejně zdraví - teda honem ťukám na dřevo a díkybohu....ale fakt to tak je, na hromadě je neustále jenom ten malý....

Dokonce jsem si fakt říkala, jestli jenom já blbec ho vždy důkladně nevyléčím a mezitím do školky chodí vesele dál zasoplený jiný děcka, dokonce i s teplotama - a on to prostě opět chytá a chytá znovu, protože to v té školce prostě pořád JE - myslím ty bacily~q~. Ale chodit musí, hlídání nemáme....~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.